Контакти

гр. Варна

ул. “Д-р Николай Коларов” № 3

Тел.: (052) 333 022,

Факс.: (052) 333 044

 

E-mail: office@ingconsult.biz

гр. София

бул. “Ботевградско шосе” 272

Тел.: (02) 44 33 441 

Факс.: (02) 84 30 310

Моб.: 088 400 5882

E-mail: sofia@ingconsult.biz

Форма за контакт

Презаредете анти-спам кода