Авто Грејдер XCMG GR215

Авто Грејдер XCMG GR215

Номинална моќност: 164 kW / 220HP
Работна тежина (без рипер и предно гребло):17 000 kg
Максимална сила на туркање: 87 kN

ДОСТАПНИ ВО ПАРК

ПРОМОТИВНА ЦЕНА

Грејдер модел GR215 е универзална машина погодна за сите ваши потреби.
Мултифункционална машина независино дали се работи за изградба нови или реконструкција на патишта и магистрали, за подготовка на спортски земјени терени, или за чистење на снег.

МОТОР
Модел: CUMMINS 6CT8.3 –C215 (Оригинален CUMMINS прозведен во UK)
Тип: директно вбризгување, турбо дизел, водено ладење
Номинална моќност: 164 kW / 220HP
Максимален број на вртежи: 2200r/min
Број на цилиндри: 6
Обем на Моторот: 8,3 L
Акумулатори: 2x12V – 135Ah
Стартер: 24V
Алтернатор: 28V 50А

ТРАНСМИСИЈА
Марка и модел: ZF 6WG200
Тип: Електро - хидрауличен, контрапреводен дизајн со 6 предни и 3 задни брзини
Контрола: Еден лост
Предни брзини: 5,8,11,19,23,38 km/h
Задни брзини: 5,11,13 km/h

ОСОВИНИ
Модел: MERITOR
Систем на управување: 4-ри Тркала
СОПИРАЧКИ Тип: течност,со повеќе дискови(ламели)
Сопирачки систем: целосно хидлауличен тип на сопирачки на сите 4-ри тркала, хидраулична централна сопирачка Рачна сопирачка: Електрична контрола, челустна сопирачка, хидрауличен цилиндер, сопирачка пумпа и реверсирање на пружината која се активира преку вклучување од контролниот панел.

ОПЕРАТИВНА ХИДРАУЛИЧНА ПУМПА
Работна пумпа: Механичка
Максимална брзина на вбризгување 2x50L/r
Максимално работно оптеретување 18 MPa
Контролата се Оперира рачно

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ НА УПРАВУВАЊЕ
Тип: Централно целосен хидрауличен систем на управување со сензор за оптеретување.
Пумпа: Механичка
Макисимално работно оптеретување: 16MPa
Максимален агол на вртење(предни тркала спрема машината): ± 50° / ± 27°
Максимална височина на ножот над површината: 460 mm
Максимална длабочина на ножот при вкопавање: 500 mm
Максимален агол на искосување околу оската: 90°
агол на кратење: 28°~70°
агол на вртење: 360°
Должина x височина на искривување: 4270 x 610 mm
Надворешен размер: 9422 x 2601 x 3430 mm
Работна тежина (без рипер и предно гребло):17 000 kg
Минимален радуис на вртење: 7.8 m
Максимална сила на туркање: 87 kN


 

* Информациите, услугите, производите и материјалите, каталозите, брошурите, техничките карактеристики, цените и комерцијалните услови содржани во оваа страница, вклучително и без ограничување, текстот, графиката, фотографиите и врските се индикативни и Инжконсулт ДООЕЛ го задржува правото да ги промени во секое време и без претходна најава.