Булдожер SHANTUI SD22

Булдожер SHANTUI SD22

Тежина: 23,5 т.
Моќност: 175 kW
Корпата за Туркање: 6,4 м3 (Право)

Технически параметри SHANTUI SD22Мотор


 
Модел Cummins
Номинална моќност 175kW/2200rpm
Мин. потрошувачка на гориво 222 гр/ kW h
Максимален вртежен момент 764 Nm/ 1500 rpm
  
Трансмисија   
 Тип  Планетарен тип, спојка со повеќе дискови со засилено подмачкување
  Конвертер на вртежен момент   3 елементи, 1 етап, 1 фаза
 
 
 
Брзина на движење  
 
 
 
Напред 
 
 Прва брзина  0 - 3,6 km/h
Втора брзина   0-6,6 km/h
Трета брзина  0 - 11,2 km/h
 
  Назад
 
 Прва брзина  0 - 4,3 km/h
 Втора брзина  0 - 7,7 km/h
Трета брзина  0 - 13,2 км/ч
  
Хидрауличен систем   
  
 Макс. притисок  21 MPa
 Тип на пумпата  Пумпа за запчаници
 Капацитет  190 l/min
  
  
Шаси   
  
 Тип  Артикулирана рамка со рамнотежа
 Носечки тркала  2 на секоја страна
 Тркала за поддршка  7 на секоја страна
 Ширина на Гасеницата  510 mm
Оперативна тежина   23,5t
Междуосие  2000 mm
 
 
 
 
 
 
 
 Корпата за Туркање
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лер (Neurtral) 
 
  Капацитет на корпата за Туркање  6,4 m3
  Ширина на корпата за Туркање  3725 mm
  Височина на корпата за Туркање  1315 mm
 Макс. подземен погреб  540 mm
Варијабилен 
 
 
 Капацитет на корпата за Туркање  4,7 m3
 Ширина на корпата за Туркање  4365 mm
 Височина на корпата за Туркање  1055 mm
 Макс. подземен погреб  635 mm
 
Полу U – форма (SU) 
 
 
 Капацитет на корпата за Туркање  7,0 m3
 Ширина на корпата за Туркање  3725 mm
 Височина на корпата за Туркање  1374 mm
 Макс. подземен погреб  540 mmU - форма (U)


 
 Капацитет на корпата за Туркање  7,5 m3
 Ширина на корпата за Туркање  3800 mm
 Височина на корпата за Туркање  1343 mm
 Макс. подземен погреб  540 mm
  Рипер (по избор)  Тип   единечен или троен рипер

 

Освежи го Анти-Спам Кодот