Мини преден натоварувач SUNWARD SWL2820

Мини преден натоварувач SUNWARD SWL2820

Мини предниот натоварувач SUNWARD SWL2820 има носивост од 750 kg и превртување од 1500 kg, опремен со мотор KUBOTA со моќност од 36 kW. Оптимизираниот структурен дизајн на мини натоварувачот му овозможува да има поголема висина на кревање во споредба со слични модели.

ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА SUNWARD MINI ПРЕДЕН НАТОВАРУВАЧ sunward swl2820

Работна тежина: 2830 kg
Носивост: 750 kg
Товар на превртување: 1500 kg
Мотор: KUBOTA
Хидраулика: KYB Hydraulics

ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ

КАРАКТЕРИСТИКИ НА мини ПРЕДЕН НАТОВАРУВАЧ SUNWARD SWL2820

  • Иновативна целокупна структура - хидрауличниот резервоар за масло, резервоарот за гориво и шасијата интегрирани заедно, заштедуваат простор и ја прават машината постабилна.
  • Висока моќност и голема доверливост - моторот KUBOTA се користи за да се осигура дека натоварувачот е способен да ги извршува сите видови на работа
  • Вертикален механизам за подигнување - лизгачот има уникатен механизам за подигање кој и овозможува на машината да има поголемо растојание за истовар
  • Безбедна и удобна работна средина - кабината на возачот е пространа и има добра видливост и ги исполнува барањата ROPS/FOPS. Сите инструменти се монтирани на место кое лесно може да се види напред. Сите копчиња и прекинувачи се на дофат, а безбедносната рачка го спречува возачот случајно да падне од седиштето.
  • Висока висина на кревање - оптимизираниот структурен дизајн овозможува машината да има поголема висина на кревање во споредба со слични модели
  • Мултифункционалност - на мини натоварувачот може да се монтираат разни уреди за прицврстување
  • Лесен за одржување - големо внимание се посветува на лесното одржување на натоварувачот за лизгање. Секојдневното одржување може да се направи само со отворање на задниот капак. Кабината на возачот може да се врти под голем агол.
  • Лесна за ракување - пилотска рачка со пропорционална контрола која овозможува лесно ракување и заштедува работна сила. Ова му овозможува на операторот да дејствува брзо и да не се заморува.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ мини преден натоваруч SUNWARD SWl2820

ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ SWL2820
Работни параметри  
Максимална висина до врвот на кабината 3002 mm
Максимална висина до врвот на кабината  2014 mm
Макс. висина до дното на рамна кофа  2834 mm
 Должина без стандардна корпа  2604 mm
 Стандардна должина на корпата  3318 mm
Макс. агол на растоварување  42 °
Висина на истовар  2320 mm
Опсег на истовар  475 mm

Агол на навалување на корпата од хоризонтална положба

 30 °
Агол на навалување на корпата на максимална висина  97 °
Меѓуоскино растојание  987 mm
Расчистување со земја  220 mm
Способност за качување  25 °
Радиус на ротација од центарот (врска) без додавање. уред 1235 mm
Радиус на въртене от центъра (кофа) 1953 mm 
Радиус на ротација од центарот (кофа)  1531 mm
Должина на оската од задната до задната  1021 mm
Растојание помеѓу центрите на гумите  1293 mm
Ширина на корпата  1600 mm
Продуктивност  
Работна тежина  2830 kg
Капацитет на носивост  750 kg
Товар на превртување  1500 kg
Моќност на подигање на товарот на стрелата  2000 kg
Сила за подигање на товарот на корпата  1900 kg
Брзина на движење  13 km/h
Мотор  
 Бренд  KUBOTA
 Тип  4-цилиндричен, водено ладен, дизел
 Моќност  36/2600 kW/rpm
Електричен систем  
 Стартер  12/2.0 V/kW
 Алтернатор  12/60 V/A
 Акумулатор  120 Ah
Тенковите  
Резервоар за хидраулично масло  35 l
Резервоарот за гориво  75 l
Хидрауличен систем  
Стандарден хидрауличен проток  67 l/min
Висок хидрауличен проток  98 l/min
Стандарден хидрауличен притисок/висок проток  210/165 bar
 

 

* Информациите, услугите, производите и материјалите, каталозите, брошурите, техничките карактеристики, цените и комерцијалните услови содржани во оваа страница, вклучително и без ограничување, текстот, графиката, фотографиите и врските се индикативни и Инжконсулт ДООЕЛ го задржува правото да ги промени во секое време и без претходна најава.