Предни натоварувачи XCMG ZL50G

Предни натоварувачи XCMG ZL50G

Моќност: 164 kW
Капацитет на товарот: 5000 кг
Волумен на корпа: 3.0 м3

Мотор: Cummins QSB6.7 

Моќност: 164 kW/220 кс

Оперативна тежина: 18т

Волумен на корпа: 3,0 m³ ~ 6,0 m³

Капацитет на товарот: 5000кг.

Мин. радиус на вртење: 6 400 мм.

Максимална наклон ≥ 28 ⁰

Висина на слетување: 3 090 мм.
 

 

Освежи го Анти-Спам Кодот