Вилушкари за сите намени

Вилушкар на Гас CPQD20T3

Вилушкар на Гас CPQD20T3

Достапен на залиха вилушкар на гас 2 тони по промотивна цена!

12.000 евра без ДДВ

  • Капацитет на оптоварување: 2,0 т
  • Макс. висина на подигнување: 5000 мм
  • Висина на израмнувачот на вилушката
  • Цврсти гуми

 

* Информациите, услугите, производите и материјалите, каталозите, брошурите, техничките карактеристики, цените и комерцијалните услови содржани во оваа страница, вклучително и без ограничување, текстот, графиката, фотографиите и врските се индикативни и Инжконсулт ДООЕЛ го задржува правото да ги промени во секое време и без претходна најава.