Вилушкар на Гас CPQD35T3-K25

Вилушкар на Гас CPQD35T3-K25

Достапен на залиха 3,5 тони вилушкар на гас по промотивна цена!

15.450 евра без ДДВ

3 години гаранција!

  • Капацитет на оптоварување- 3,5 тони
  • Мотор Nissan
  • Двоен јарбол 3,0 м.
  • Цврсти гуми
  • Кабина со греење
  • Позиционирачка вилушка
  • Должина на вилушките 2 м
  • 3 години гаранција

 

Освежи го Анти-Спам Кодот