За нас

 

ИНЖКОНСУЛТ ДООЕЛ е увозник и овластен сервис за квалитетна механизација, која ја нудиме по конкурентни цени.

 

Некои од нашите партнери се:

 

  XCMG според официјалните информации за 2019 година, таа е рангирана на 6то место во светот според обемот на продажба кај компаниите што произведуваат градежни машини. XCMG е лидер во градежништвото и машинската индустрија во Кина, и е еден од производителите со широк спектар на листови со производи - предни натоварувачи, одделение, булдожери, ролери, мелници за патишта, мобилни кранови, асфалтни павери, мобилни кранови, авто-кранови, кран-кранови бази и бетонски единици. Најпознатите модели на компанијата се ZL50G, ZL30G, GR215, GR215A, XS122 и други.

   Shantui Construction Machinery Co., Ltd. е најголем производител и снабдувач на булдожер во светот, но нуди и други градежни машини, патни и комунални возила и опрема за обработка на цемент.

 Genie Industries –глобална компанија, дел од групата „Терекс“, произведува лажици, дигалки, телескопски натоварувачи и друго. Концептот за кревање луѓе и материјали се протега надвор од производите што ги нудиме. Genени Индустри започна со работа во 1966 година со воведување на Genie Gen Hoist, преносен дигалка за пневматски материјал.

 Zakład Budowy Maszyn Hydrog – Полски производител на машини за изградба, поправка и одржување на тротоари и аеродроми, како што се машини за фугирање, закрпи (за пополнување дупки за асфалт), тракери, машини за поставување банкети, машини за мелење, специјализирани четки за чистење на патишта, асфалтни термички контејнери , снежни лопати и многу повеќе.

  VTN Europe Spa произведува додатоци и корпи со висок квалитет за багери, предни натоварувачи, мини предни натоварувачи.
Секторите опфатени со опремата ВТН се уривање и рециклирање, третман, ископување, каменоломи, рудници и рударство.

Stehr Baumaschinen GmbH – Германија. Нуди додатоци за ладно рециклирање, компактори, копачи на канали и други додатоци за предните натоварувачи, багери и трактори.
 

 Rabaud е француска компанија ангажирана во дизајнирање, производство и маркетинг на опрема за земјоделство, градежништво и градинарство - Шумарска опрема; Земјоделска опрема; Опрема за лозја; Опрема за пејзаж; Градежни машини; Опрема за култивирање на почвата. 

 Optimas Maschinenfabrik H. Kleinemas GmbH 

е светски позната компанија најпозната по својата технологија за поставување бетонски производи; вакуумска технологија за подигнување, транспорт и уредување на бетонски производи; рационализација и хуманизација на рутинските процедури за поплочување и дополнителни производи, како што се поплочување, алатки за израмнување, итн.

 

Доколку е потребно, можеме да понудиме и тешка машинерија за ракување со контејнери: кранови за растоварање на контејнери од бродови, кранови за мобилни контејнери за нивно редење и растоварање / вчитување на платформите. Ние, исто така, снабдуваме и друга специјализирана опрема и материјали / за изградба на патишта и поправки, за зимско пескарење и чистење на снег, итн. /.

Ние нудиме целосна гаранција и пост-гарантирано сервисирање на машините од страна на обучени специјалисти и во нашите сервисни центри и на лице место на клиентот.

Меѓу нашите задоволни клиенти се: Strabag, Рудник за бакар Бучим ДОО Радовиш, Минстрой, Булмак 2016 ДООЕЛ Пробиштип  и многу други.