• Булдозери SHANTUI

    Запознајте се со најголемиот производител на булдожери во светот.

  • Машина за полагане на банкети

    Најдобра машина за поставување банкет на пазарот - Поставување ладни материјали (фракции, чакал, регенериран асфалтен коловоз, стабилизирачки бетони, итн.) И топол асфалт до 200 ° C - Продуктивност: 6 - 12 км на ден

  • Челен товарач ZL50G

    ZL50G е високо-ефикасна фадрома со мала потрошувачка на гориво. Капацитетот на товар е 5 тони и е стандардно опремен со корпа со волумен од 3 кубни метри.

Во врска со Компанијата

Повеќе Информации

Инжконсулт е компанија со долгогодишно искуство во продажба и сервисирање на квалитетна опрема по конкурентни цени.

Од 01.02.2024 година имаме нова адреса: Скопје, населба Волково, ул.Волковска бр.23А

За потребите на нашите клиенти, имаме канцеларии во Скопје и Бугарија (Софија, Варна, Пловдив) и опремени групи за мобилни услуги и магацин за резервни делови.

Нашиот асортиман на производи се состои од три главни групи: градежна, рударска и магацинска опрема.
Во градежната опрема се вклучени булдожери, предни натоварувачи, греjдери, багери, мини багери, мини предни натоварувачи, специјализирани машини за изградба на патишта и одржување на патишта (фугирање, банкет, ровови, песочни плочи, снежни плугови, машини за мелење на патишта, машини за фрлање), бетонски основи и бетонски основи , инсталации за битуменски емулзии, инсталации за дробење и сито, итн.

Рударските машини вклучуваат специјализирани машини за подземна рударство и машини со отворена јама.

Опремата за ракување со материјали се состои од вилушкари, гасни камиони, електрични камиони, полначи, собирачи на нарачки, електрични камиони за палети, специјализирана опрема за чистење на затворен и надворешен простор, системи за полици и друго.

Постојано го прошируваме деловниот обем да биде што е можно пофлексибилен и корисен за нашите клиенти.

Производителите со кои работиме се светски познати брендови и нудат загарантиран квалитет и конкурентни цени.

 

 

Превод за новости и соопштенија