Вилушкари за сите намени

Вилушкар MAX-3 CPC/Q(D)35T3

Вилушкар MAX-3 CPC/Q(D)35T3

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!:

15.281 евра без ДДВ

Капацитет на оптоварување: 3.5 t
Висина на кревање: 3000 mm
Макс. висина на подигнување: 7000 mm
Радиус на вртење 2510 mm
Мотор: Дизел / бензин / гас

 • Капацитет на носивост – 3500 кг
 • Центар на гравитација - 500 мм
 • Висина на кревање - 3000 мм
 • Слободно кревање на вилушките - 120 мм
 • Димензии на вилушките (WxDxH) – 1070х120х40 мм
 • Максимален нагиб (напред / назад) - 6/12 ͦ
 • Должина без вилушки - 2760 мм
 • Вкупна ширина - 1225 мм
 • Висина со преклопен јарбол - 2005 мм
 • Висина со максимално затегнат јарбол - 4210 мм
 • Висина на заштитната рамка - 2190 мм
 • Брзина на движење (без оптоварување) – 8/20 км
 • Брзина на подигнување (со товар) – 360 мм / сек
 • Брзина на спуштање (со оптоварување) - 400 мм / сек
 • Сила на влечење (со оптоварување) 21000 N
 • Максимален нагиб (со оптоварување) 20%

ТРКАЛА

 • Предни 28х9-15-14 PR/ мм
 • Задни 6.50-10-10 PR/ мм
 • Трага на (предни / задни тркала) 1010/980mm
 • Меѓуосовински размак 1750 мм

ВОЛУМЕН

 • Под јарболот (без / со оптоварување) – 150/ 120 mm
 • Под шасијата (без / со товар) - 170/150 mm
 • Нето тежина 4350 кг

РАСПОРЕД НА ТЕЖИНАТА

 • На тежината со товар (преден / заден) - 6672/1178 кг *
 • Без оптоварување (преден / заден) - 1740/2610 кг *
 • Напон на батеријата / номинален капацитет - (20 ч.) 12 V / 80 Ah

МОТОР

 • Производител Кина / Nissan/ Mitsubishi/ ISUZU
 • Моќност / 42 Кв/ 2560 вртежи во минута *
 • Вртежен момент / 174 Nm/1800-2000 вртежи во минута *
 • Број на цилиндри / капацитет - 4/ 2980*
 • Капацитет на резервоарот - 70 l
 • Трансмисија Производител Кина
 • Тип на моќност (прирачник)
 • Фаза FWD / RVS 1/1(2/2)
 • Стандард EURIII
 • Работен притисок за спојки - 17,5 Mpa

Функцијата варира според моделот

* Информациите, услугите, производите и материјалите, каталозите, брошурите, техничките карактеристики, цените и комерцијалните услови содржани во оваа страница, вклучително и без ограничување, текстот, графиката, фотографиите и врските се индикативни и Инжконсулт ДООЕЛ го задржува правото да ги промени во секое време и без претходна најава.