XCMG XЕ35Е компактен багер

 Технички спецификации:

 • Директно вбризгување
 • Четири удари 
 • Ладење на вода 
 • Турбо-полнење 
 • Број на цилиндри - 3
 • Номинална моќност / брзина kw / rpm 18,2 / 2200
 • Максимален вртежен момент / брзина N.m 85.3-94.2 / 1320
 • Раселување: L 1.642
 • Главна изведба Брзина на патување H / L km / h 3.6 / 2.2
 • Брзина на вртење: 9 r / min
 • Подземен притисок: 36.6 kPa
 • Сила за копање корпи: 28.6kN
 • Сила за копање на рака: 20.3 kN
 • Максимална влечна сила: 31.6 
 • Хидрауличен систем: Главна пумпа
 • Номинален проток на главната пумпа: 108 L / min
 • Главен притисок на безбедносниот вентил: 23 MPa
 • Притисок на патничкиот систем: 27,5 МПА
 • Притисокот на системот за замав: 16.7 MPa
 • Притисок на пилот системот: 3.9 MPa
 • Капацитет на резервоарот за гориво нафта: 40 L
 • Капацитет на хидрауличен резервоар: 45 L
 • Капацитет на моторното масло: 7L
 • Големина на изглед A А вкупна должина: 4960 mm
 • B Целосна ширина: 1740 mm
 • C Севкупна висина: 2535 mm
 • D Ширина на платформата:1480 mm 
 • E Должина на патеката: 2215 mm
 • F Вкупна ширина на шасијата: 1740 mm
 • G Следете ширина на чевли: 300 mm
 • H Подлога за тркала на ползавец: 1721 mm
 • Јас го следи мерачот: 440 mm
 • J дозвола за противтешка тежина: 587 mm
 • К Мин. земја дозвола: 297 mm
 • Л Мин. радиус за замав на опашката: 870 mm
 • M Висина на патеката: 537mm
 • Работен опсег А Макс. копање висина: 5000 mm
 • Б Макс. фрлање висина: 3600 mm
 • Ц Макс. длабочина на копање: 3060 mm
 • D Максимална пресека за длабочина за дното на ниво од 2240 mm mm 2875
 • Е Макс. вертикална wallидна копа длабочина: 2260 mm
 • F Макс. радиус на копање: 5300 mm
 • Мин. замавниот радиус: 2170 mm
 • Опрема Стандардна должина на бум: 560 mm
 • Должина на раката: 1350 mm
 • Капацитет на корпа: 0,12 m³
 •