Новини

Сите Новости

11 март 2022

Инжконсулт ДООЕЛ ве поканува на ATEST Expo

За прв пат заедно со Неделата на архитектонско-градежништво ќе има и АТЕСТ ЕКСПО, што дефинитивно е очекувана добра комбинација! Од 30 март до 2 април во Интер Експо Центарот, Inzhconsult ќе претстави широк спектар на машини на светски лидери во градежната индустрија како Sany, Sunward, Shantui, XCMG, LiuGong Hydrog, Optimas и други. Посетителите ќе можат да ги видат и новите модели и машините кои станаа бестселери. На нашиот штанд Д3 во надворешните површини ќе можете да видите:

А ова се само дел од машините што можете да ги најдете на штандот Д3. На располагање на посетителите ќе биде тимот од професионалци на Inzhconsult кои ќе се погрижат да обезбедат технички информации за секоја од изложените машини. Како гостопримлив домаќин, Inzhconsult исто така обезбеди можност да се опуштите со шолја кафе или чај. Секако дека нема да ни недостига забава, бидејќи подготвивме игри и изненадувања за посетителите.

Следете не на Facebook (facebook.com/ingconsult.biz) за да добивате ажурирани и интересни информации за настанот.
Искористете ја можноста за бесплатен влез со преземање, печатење и пополнување на нашата покана. Со покажување на влезот, потврдувате дека сте наш гостин и не плаќате влез!

Преземете ја поканата

Ве очекуваме на штандот Д3!