Întreținere rutieră

Асфалт павер CM F175

Асфалт павер CM F175

Компактните асфалт павер CM F175 тежат само 1000 кг.
Мотор HATZ 7,6 kW (10,4 КС)
Ширина на апликација:
- стандард 800 - 1350 мм
- со наставки - до 1750 мм
- минимум - 250 мм

Descarca Brosura (4.44 MB)

Револуционерно компактен во големина

Кога поставувате асфалт, бетон и песок на области над 1,5 m ширина, како што се автопати, општински патишта и големи плоштади, конвенционалните поплочи на тркала или ланец се идеално решение.

Сепак, тие сигурно не се погодни за работа што опфаќа положување помалку од 1,5 m, на пример за пополнување на ископувања за цевководи, изградба на мрежи со оптички влакна или за поставување тротоари и велосипедски ленти.

Овие рачни операции за поставување бараат работа на најмалку четворица работници: еден оператор со мини натоварувач, двајца работници рачно транспортираат асфалт и еден со помош на количка за транспорт на материјал до недостапни места. Сепак, во повеќето случаи како резултат на асфалтирањето не е ниту мазно ниту директно.

Малиот и ефикасен асфалтен павер со вибрации - CM F175, беше создаден со цел да понуди машина на пазарот што ќе го намали обемот на работа на работниците за вакви тесни места.

Компактната големина и мала тежина на CM F175 ја прават машината лесна за ракување и лесна за употреба.

* The information, services, products and materials, catalogs, brochures, technical characteristics, prices and sales conditions contained in this site, including, without limitation, text, graphics, photos and links are indicative and Ingconsult Ltd. reserves the right to change them according to at any time and without notice.